NASTĘPNY MECZGRUPA AZOTY SPR TARNÓW – TORUS WYBRZEŻE GDAŃSK/2 grudnia 2020/TARNÓW

Superliga uruchamia nowoczesne wirtualne biuro prasowe!

Wszystkie materiały dla mediów, w tym teksty, liczne pliki wideo, audio i fotograficzne, w jednym miejscu. Superliga uruchomiła wirtualne biuro prasowe. Znajdą się w nim wszystkie materiały i informacje dot. działalności Superligi Sp. z o.o., wszystkich klubów grających w najwyższej klasie rozgrywkowej – PGNiG Superlidze i PGNiG Superlidze Kobiet – zarówno dla mediów lokalnych, jak i ogólnopolskich.

Nowe biuro prasowe Superligi Sp. z o.o. dostępne jest pod adresem https://media.pgnig-superliga.pl  i oferuje przejrzysty oraz niezwykle rozbudowany dostęp do treści. Na platformie można znaleźć nie tylko wszystkie informacje prasowe, relacje pomeczowe, skróty z meczów, galerie zdjęć, wypowiedzi zawodniczek i zawodników, lecz także materiały poświęcone lokalnym inicjatywom klubów, transferom i planom klubów. Ze wszystkich materiałów, po zarejestrowaniu, mogą w pełni korzystać przedstawiciele mediów, na potrzeby swoich audycji i publikacji.

– Długo szukaliśmy rozwiązania, które będzie w pełni wspierało naszą współpracę z mediami, tak by zapewnić im pełny i szybki dostęp do wszystkich treści dotyczących rozgrywek piłki ręcznej. Ostatecznie zdecydowaliśmy się zrobić własne narzędzie, jakiego w polskim sporcie jeszcze nie było. Nieskromnie powiem, że to najnowocześniejsze wirtualne biuro prasowe zbudowane pod potrzeby organizacji sportowej w Polsce, podobne do tego, z jakich korzystają największe światowe korporacje czy ligi sportowe. Uruchomienie nowego biura prasowego pozwoli nam jeszcze lepiej komunikować o naszym rozwoju, planach i sukcesach klubów oraz w pełni odpowiadać na potrzeby przedstawicieli środowiska mediów – podkreśla Piotr Należyty, wiceprezes ds. marketingu Superligi Sp. z o.o.

Nowoczesny i przejrzysty układ ułatwi poruszanie się po stronie i wyszukiwanie konkretnych informacji o klubach i lidze, czy sekcji tematycznych. Po zarejestrowaniu się do portalu, przedstawiciele mediów w jednym miejscu znajdą pakiet materiałów, w tym informacje prasowe, galerie zdjęć, pliki audio i wideo, które mogą pobrać i wykorzystać. W ramach projektu każdy klub otrzymał własne biuro prasowe, z dedykowaną stroną, na której znajdą się wszystkie materiały związane z konkretnym klubem.  Dodatkowo, w ramach całej platformy działa system akredytacji na mecze – przedstawiciel mediów nie musi akredytować się oddzielnie do każdego biura prasowego klubu, teraz wszystko znajdzie w ramach jednego rozwiązania. W dalszym etapie rozwoju portalu, zarejestrowani dziennikarze będą otrzymywać spersonalizowany newsletter z informacjami prasowymi z klubów, które wcześniej wybiorą i od których chcą otrzymywać bieżące informacje.

Superliga od ponad roku inwestuje w rozwiązania digitalowe, które są kluczowe w budowaniu, rozwijaniu biznesu sportowego, a także systematycznemu zwiększaniu zainteresowania piłką ręczną w Polsce. Po stworzeniu nowej oprawy telewizyjnej, stron internetowych, identyfikacji wizualnej i kanałów social media dla ligi kobiet, zarząd Superligi odpowiada na potrzeby przedstawicieli mediów, którzy chcą mieć wszystkie informację i materiały o PGNiG Superlidze i PGNiG Superlidze Kobiet w jednym miejscu.

Biura prasowe poszczególnych klubów:

1. PGNiG Superliga:

Azoty-Puławy

Chrobry Głogów

Energa MKS Kalisz

Górnik Zabrze

Grupa Azoty SPR Tarnów

Gwardia Opole

Łomża Vive Kielce

MKS Zagłębie Lubin

MMTS Kwidzyn

Orlen Wisła Płock

Piotrkowianin Piotrków Trybunalski

Sandra SPA Pogoń Szczecin

SPR Stal Mielec

Torus Wybrzeże Gdańsk

1. PGNiG Superliga Kobiet:

EKS Start Elbląg

Eurobud JKS Jarosław

KPR Gminy Kobierzyce

KPR Ruch Chorzów

MKS Perła Lublin

MKS Piotrcovia Piotrków Trybunalski

MKS Zagłębie Lubin

Młyny Stoisław Koszalin

Superliga Sp. z o.o. jest spółką zarządzającą najwyższą klasą rozgrywkową piłki ręcznej w Polsce – PGNiG Superligą i PGNiG Superligą Kobiet, odpowiadającą za prowadzenie rozgrywek, sprzedaż praw medialnych i scentralizowanych praw marketingowych.

Główny Partner

TABELA PGNIG SUPERLIGI

PozycjaDrużynaMeczówPkt
10PIOTRKOWIANIN108
11CHROBRY GŁOGÓW78
12TORUS WYBRZEŻE97
13GRUPA AZOTY SPR106
14MMTS KWIDZYN85
AcceptPrivacy Settings

Polityka Prywatości JASKÓŁKA TARNÓW SP. Z O. O.

1. Definicje
  2. Administrator – oznacza JASKÓŁKA TARNÓW SP. Z O. O., ul. Mickiewicza 8, 33-100 Tarnów, który świadczony usługi drogą elektroniczną oraz przechowuje i uzyskuje dostęp do informacji w urządzeniach Użytkownika.
  6. Serwis – oznacza stronę internetową lub aplikację, pod którą Administrator prowadzi serwis internetowy, działający w domenie spr-tarnow.pl.
  7. Urządzenie – oznacza elektroniczne urządzenie za pośrednictwem, którego Użytkownik uzyskuje dostęp do Serwisu.
  8. Użytkownik – oznacza podmiot, na rzecz którego zgodnie z Regulaminem i przepisami prawa mogą być świadczone usługi drogą elektroniczną lub z którym zawarta może być Umowa o świadczenie usług drogą elektroniczną.

2. Konfiguracji serwisu:
  3. i) dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych Serwisu.
  4. ii) rozpoznania urządzenia Użytkownika Serwisu oraz jego lokalizację i odpowiednio wyświetlenia strony internetowej, dostosowanej do jego indywidualnych potrzeb;

iii) zapamiętania ustawień wybranych przez Użytkownika i personalizacji interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik,

1. iv) zapamiętania historii odwiedzonych stron w serwisie w celu rekomendacji treści,
  2. v) rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp…
  3. Uwierzyteniania użytkownika w serwisie i zapewnienia sesji użytkownika w serwisie
  4. i) utrzymania sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
  5. ii) poprawnej konfiguracji wybranych funkcji Serwisu, umożliwiając w szczególności weryfikację autentyczności sesji przeglądarki.

iii) optymalizacji i zwiększenia wydajności usług świadczonych przez Administratora.

1. Realizacji procesów niezbędnych dla pełnej funkcjonalności stron internetowych i dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych Serwisu. W szczególności pliki te pozwalają rozpoznać podstawowe parametry Urządzenia Użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
  2. Zapamiętania lokalizacji użytkownika i poprawnej konfiguracji wybranych funkcji Serwisu, umożliwiając w szczególności dostosowanie dostarczanych informacji do Użytkownika z uwzględnieniem jego lokalizacji.
  3. Analiz i badań oraz audytu oglądalności i tworzenia anonimowych statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych Serwisu, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
  4. Świadczenia usług reklamowych i dostosowania prezentowanych za pośrednictwem Serwisu reklam usług i produktów firm trzecich;
  5. Zapewnienia bezpieczeństwa i niezawodności serwisu

2. prezentowania treści multimedialnych na stronach internetowych Serwisu, które są pobierane z zewnętrznego serwisu internetowego:

1. zbierania ogólnych i anonimowych danych statycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych:

2. prezentowania reklam dostosowanych do preferencji Użytkownika z wykorzystaniem narzędzia internetowej reklamy:
  5. wykorzystania funkcji interaktywnych w celu popularyzacji serwisu za pomocą serwisów społecznościowych:

2. Użytkownik może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do Urządzenia Użytkownika. Zmiany ustawień, o których mowa w zdaniu poprzednim, Użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej lub za pomocą konfiguracji usługi. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu Cookies na urządzeniu Użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

1. Odbiorcami Pani/Pana danych mogą być:
  2. międzynarodowe struktury piłki ręcznej oraz zagraniczne federacje piłki ręcznej,
  3. ZPRP, Superliga Sp. z o.o.,
  4. ubezpieczyciele,
  5. firmy kurierskie, przewozowe i pocztowe,
  6. podmioty prowadzące działalność leczniczą,
  7. podmioty zewnętrzne wspierające Jaskółka Tarnów Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w świadczeniu usług drogą elektroniczną, realizują usługi informatyczne, wykonują usługi konsultingowe lub audytowe, współpracują w ramach kampanii marketingowych.

Szczegółową politykę prywatności możesz znaleźć pod adresem: spr-tarnow.pl/polityka-prywatnosci